Jelske, echtgenote, mama, (schoon)dochter, (schoon)zus, blogger, kunstenaar, choreografe, vriendin, ondernemer, werkgever, werknemer, buurvrouw, poezenbaasje, filosoof, onderzoeker, student…  oftewel levens-eigen-wijs: mezelf!

Een aantal van deze levensrollen ga ik uitdiepen in mijn blog. Ik ben een mama met een hoog stuiter gehalte die graag filosofeert en alles van meerdere kanten bekijkt of analyseert. Ook als het gaat om suffe en minder gebruikelijke dingen!

Elke (jonge) ouder worstelt met het ouderschap. Neem je het klakkeloos over van je ouders, of heb je een eigen visie? En kun je daar achterblijven staan, ondanks dat de buitenwereld dit gek vindt of afkeurt? Je bent tussen de praktische zaken door ook op zoek naar ruimte voor jezelf. De meeste ouders werken, sporten en hebben een sociaal leven. Dit alles is al een hele struggle. Maar daarnaast maak je ook nog keuzes voor de toekomst van je kind en wanneer is dit de juiste?

Al mijn avonturen als ‘mijzelf’  wil ik daarom met jullie delen, zodat we ons samen sterk kunnen maken voor de toekomst van onze kleine wijsneuzen en ons elke dag ZOLUKKIE voelen!

Kies jouw manier van leven en inspireer!

 

Dankjewel voor je bezoek!

Laat je mailadres a.u.b. achter en ik stuur je de laatste updates.
Liefs Jelske