Daar lig je dan, een hoopje puur natuur!
Met jouw heerlijk intense blik kijk je mij aan terwijl je tussen mijn benen ligt. Langzaam gaan jouw mondhoeken een voor een omhoog, links mag als eerst. Rechts volgt tot een brede glimlach, alsof je al precies weet wat er gaat gebeuren…

Mijn handen plaats ik op jouw borst en beweeg ze tegelijkertijd naar jouw ieniemienie, maar al zo gespierde schouderkoppen. Langzaam voel ik je ontspannen. Jouw rechter handje gaat wat wiebelig door de lucht en plaats je op mijn hand. Met een diepe zucht geef jij je volledig over aan mijn handen, mijn aanraking, de babymassage en ons contact.

Er ontstaat een glimlach, nu op mijn gezicht…

Op de achtergrond hoor ik Ilse haar stem rustig aangeven om in de volgende techniek over te gaan. Met wat extra heerlijke amandelolie aan mijn handen wrijf ik kruislings over jouw bovenlichaam. Je benen zwiepen alle kanten op, je kijkt me aan met een ondeugend plagende blik. Er ontstaat een glimlach, nu op mijn gezicht, terwijl ik langzaam kriebels in mijn buik voel opkomen.

Liefde. Deze liefde wrijf ik letterlijk in jouw lichaam door ons contact. De olie wordt doordrenkt met mijn mamaliefde die langzaam in jouw huid trekt. Jouw puurheid trekt door mijn handen en ik voel onze verbondenheid.

Terwijl we over gaan op de ‘waaier’ voel ik iets warms op mijn been… jouw ogen verraden je. Helaas was de tip van Ilse, om mijn handdoek over mijn benen en voor mijn borst te vouwen, dit keer tevergeefs. Je richtte perfect op mijn been, over het stukje handdoek wat ik daar had neergelegd. Wat zal er nu door jouw leuke koppie gaan 😉

Langzaam probeer ik de babymassage technieken eigen te maken, zodat ik deze Shantala massage op elk moment kan gebruiken om je rust, kracht, vertrouwen en nog meer liefde te geven. De basis voor je hoofd, je hart en ook je lijf.

Dit is weer een ZoLukkie  moment die je iedereen gunt. Dank je wel lieve Ilse van Babypraktijkveldhoven.

Ik verheug mij al op volgende week.

 

Liefs,
Jelske

Zolukkie_jelske_mandala

 

 

Informatie over Shantala babymassage
Babypraktijkveldhoven – Ilse
Babytaal – Babypraktijk Ilse

Ook leuk te lezen
ZoLukkie – opzoek naar mijn geluk
Hoe simpel kan fantasie zijn…

Author

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dankjewel voor je bezoek!

Laat je mailadres a.u.b. achter en ik stuur je de laatste updates.
Liefs Jelske